Sport

Clujence sunt vicecampioane la rugby pentru a cincea oară

Rugbystele Universității Cluj au câștigat sâmbătă, 7 noiembrie, la turneul de la Pașcani, titlul de vicecampioane ale României, pentru a cincea oară consecutiv.

Trofeul campionatului a mers la CS Politehnica Iași, iar CS Agronomia București a terminat Campionatul Național de Rugby în 7 feminin pe treapta a treia a podiumului.

„Am depins de rezultatul dintre Agronomia și Iași, iar dacă bucureștencele au pierdut, am ales să introduc în teren sportivele care au evoluat mai puțin pe durata campionatului pentru a le da încredere. Fetele au făcut un meci frumos cu Iașiul reușind să țină tabela albă timp de o repriză, după care oboseala de la sfârșitul campionatului și-a spus cuvântul. Se simte lipsa unui lot lărgit de jucătoare și pe viitor dorim să remediem această problemă. Ne pare rău pentru sportivele care s-au accidentat în acest sezon: Georgeta Budălăcean, Linda Matei și Alina Dincă”, a declarat Sergiu Pop, antrenorul secției de rugby feminin a Universității Cluj.


Pentru rugbystele universitare urmează Cupa României, programată la sfârșitul acestei săptămâni, pe 14 noiembrie, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter