monitorulcj.ro Menu
Sport

Răsturnare de situație și înfrângere în ultimele 5 minute pentru baschetbaliștii clujeni

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania a pierdut, scor 63-74 (19-19, 15-13, 18-17, 11-25) la Târgu Jiu, cu Energia, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii Naţionale.

Elevii lui Marcel Ţenter au fost învinși finalul partidei, cu patru minute şi 20 de secunde rămase de jucat având un avans de nouă puncte pe tabelă, 58-49. Din acel moment, a existat o singură echipă pe teren, gazdele reuşind un parţial de 17-0 în doar trei minute. Eforturile clujenilor de a reveni pe tabelă au fost în zadar, la final Energia câştigând la 11 puncte diferenţă, după ce şi-a adjudecat ultimul sfert cu 25-11.

Antrenorul principal al echipei clujene, Marcel Ţenter, a declarat că este dezamăgit de înfrângerea pe ultimele 5 minute ale partidei. „A fost un meci pe care l-am controlat 35 de minute. Îmi pare foarte rău că am pierdut, suntem conştienţi că lucrurile care s-au petrecut în ultimele trei minute nu trebuiau să se întâmple, începând cu noi, stafful tehnic şi continuând cu jucătorii. Vom analiza foarte serios toate aceste faze, pentru că nu ne putem permite să pierdem în asemenea manieră meciuri, să jucăm aşa pe final”


Pentru U-BT acesta a fost al treilea meci consecutiv jucat în deplasare.

În etapa următoare, echipa U-BT întâlni formația BCMU Pitești, vineri, 13 noiembrie, de la ora 18:00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.


Marcatori:
U-Banca Transilvania: Dykes 20, Zigeranovic 16, Adamovic 11, Jawara 5, Kalnichenko 4,  Pasalic 3, Torok 2, Baciu 2. Au mai jucat: Kuti (4 recuperări), Jucan (6 recuperări, 1 pasă decisivă).