Sport

Dragan Svetozarevic este noul antrenor al voleibaliștilor clujeni

Noul antrenor principal a fost prezentat echipei la antrenamentul de miercuri.

Începând cu această săptămână, noul antrenor principal al echipei de volei masculin a Universității Cluj este sârbul Dragan Svetozarevic, potrivit site-ului echipei clujene. Romeo Lotei va rămâne la echipă ca și antrenor secund, iar directorul tehnic Daniel Banu se va ocupa doar de pregătirea fetelor.

Născut pe 16 august, 1972, Dragan a evoluat ca sportiv pe postul de universal, iar cele mai bune reușite din cariera de sportiv au fost: de 6 ori campion, de patru ori câștigător al cupei și un loc trei în Liga Campionilor cu Vojvodina Novi Sad, din Serbia, un titlu de campion și o cupă cu Roeselare (Belgia), campion al Tunisiei cu formația Kelibia, câștigător al Cupei Ciprului cu Pafialos Cyprus și vicecampion cu CVM Tomis Constanța în sezonul 2009-2010. Ca antrenor, Dragan Svetozarevic a reușit o promovare cu echipa Djerdap Kladovo din Serbia, cu care a ieșit vicecampion în Superligă în sezonul următor (2012-2013). În 2013 a obținut locul 5 în Campionatul Mondial al Cluburilor BETIM, iar în sezonul 2014-2015 a fost antrenor principal al echipei naționale B a Iranului.


Echipa de volei masculin Universitatea Cluj se află în acest moment pe locul 10, după două partide disputate din noul sezon, înainte de echipele VCM PLS Piatra Neamț și CSM București.

Următoarea partidă pentru voleibaliștii clujeni va avea loc luni, 9 noiembrie, în deplasare la echipa ACS Volei Municipal Zalău.

Ultimele Stiri
abonare newsletter