Sport

Ursu a arătat cine e mai tare pe teren. Universitatea Cluj - FCM Baia Mare 1-0

Fără victorie în ultimele trei etape, Universitatea Cluj a dat lovitura chiar împotriva liderului neînvins în primele nouă partide.

Într-un meci în care fiecare formație a avut câte un eliminat, protagonist a fost Octavian Ursu.

FCM Baia Mare a ratat prima, prin Dănuţ Munteanu. Chiar înainte de pauză, gazdele au rămas în zece după ce Sergiu Oltean a primit al doilea cartonas galben. Baia Mare nu s-a retras în defensivă, iar Cosmin Sârbu a fost aproape de a înscrie un gol memorabil, scrie digisport.ro.


Echilibrul numeric s-a restabilit în minutul 60. Florin Cordoş a fost trimis mai devreme la cabine, tot pentru două galbene, primite în doar 12 minute.

Finalul de meci le-a aparţinut clujenilor. Octavian Ursu a ratat din poziție ideală, dar s-a revanșat cu patru minute înainte de final. Mijlocașul „șepcilor roșii” a recuperat un balon la aproximativ 40 de metri de poarta lui Ormenișan, a trecut ușor printre doi adversari, după care a trimis o „torpilă” de la 30 de metri în stânga porții băimărenilor. Mingea a lovit bara după care a intrat în plasă, cu toată opoziția portarului gazdelor.


Pentru Universitatea Cluj acesta a fost primul succes după o serie de trei etape în care nu mai cunoscuseră gustul victoriei. În urma acestui succes, ardelenii au urcat pe locul 10 al clasamentului, la egalitate cu FC Bihor și cu FC Caransebeș.

În schimb, FCM Baia Mare a rămas pe primul loc, dar a fost egalată la puncte de CSM Râmnicu Vâlcea (21 de puncte) după victoria de la Satu Mare, scor 0-2.


Rezultate complete Liga 2
Seria I
CS Baloteşti - ACS Berceni 1-1
Ceahlăul Piatra Neamţ - Sport Club Bacău 2-3
Academica Clinceni - Dacia Unirea Brăila 5-1
Dunărea Călăraşi - Gloria Buzău 8-0
Farul Constanţa - Oţelul Galaţi 1-0

Seria a II-a
CS Metalul Reşiţa - CS Unirea Tărlungeni 3-1
Olimpia Satu Mare - CSM Râmnicu Vâlcea 0-2
FC Braşov - CS Mioveni 0-0
FC Caransebeş - Gaz Metan Mediaş 0-5
Chindia Târgovişte - Şoimii Pâncota 2-0
FC Baia Mare - Universitatea Cluj 0-1


Duminică se joacă meciul FC Bihor - UTA Bătrâna Doamnă Arad, de la ora 11:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter