Sport

Elevii lui Francisc Dican au marcat prima victorie după mai multe eșecuri. CFR Cluj - Poli Timișoara 2-1

CFR Cluj a învins-o pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 2-1 (2-0), vineri seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

Clujenii s-au impus prin golurile marcate de portughezul Felipe Nascimento (16), cu un șut din afara careului, și de spaniolul Cristian Lopez (42), care a îndeplinit o simplă formalitate, la pasa lui Bryan Nouvier.

Golul bănățenilor a fost reușit de spaniolul Javier Hernandez (90), cu un șut din afara careului.


CFR a învins-o și în tur pe Poli, cu 1-0.

Francisc Dican, antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, a precizat după meciul câștigat vineri în deplasare, scor 2-1 (2-0), cu ACS Poli Timișoara, că formația sa a obținut un succes important, de moral, care a întrerup un șir de partide fără victorie. „A fost o mobilizare generală. Toți jucătorii și-au dat seama că trebuie să ne resetăm după cinci meciuri fără victorie. Este o victorie importantă, o victorie de moral. Era important sa câștigăm acest meci”, a spus Francisc Dican pentru Dolce Sport.


„Știam că va fi o partidă grea. Timișoara joacă un fotbal bun în ultima perioada. Noi veneam după o perioadă mai grea și aveam nevoie de această victorie”, a spus la rândul său portarul Traian Marc.

Echipa clujeană a reușit o victorie după o serie de patru partide fără succes, în care a înregistrat două egaluri și două eșecuri. ACS Poli nu a câștigat în ultimele cinci meciuri de campionat, având trei egaluri și două înfrângeri.


ACS Poli Timișoara - FC CFR 1907 Cluj 1-2 (0-2), Stadion „Dan Păltinișanu” - Timișoara

Echipele de start:
ACS Poli Timișoara: Kirschstein - Belu Iordache, Cânu, Melinte, D. Popescu - Artean, Llorente - Goga, Curtean, M. Popescu - Elek.


CFR Cluj: T. Marc - Tiago Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora - F. Nascimento, Tomislav - Păun, Petrucci, Nouvier - Cristian Lopes

Arbitru: Dragoș Istrate; arbitri asistenți: Mircea Orbuleț, Mircea Mihail Grigoriu (toți din București); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Pitești)
Observatori: Ioan Onicaș (Zalău) - CCA, Romulus Gabor (Hunedoara) - LPF


Au marcat: Javier Hernandez (90), respectiv Felipe Nascimento (16), Cristian Lopez (42).

Ultimele Stiri
abonare newsletter