Sport

Echipa României a fost surclasată cu 13-0 de Suedia în preliminariile Campionatului European U17

Selecționata României a fost surclasată de Suedia cu scorul de 13-0 (5-0), miercuri, la Centrul de Fotbal de la Mogoșoaia, într-un meci din Grupa a 8-a a preliminară a Campionatul European de fotbal feminin Under-17 din 2016.

Nu mai puțin de nouă jucătoare legitimiate la echipa Olimpia Cluj evoluează în lotul național al României în cadrul acesteti competiții.

Golurile au fost marcate de Ebba Hed (8, 27), Matilda Ovenberger (20, 42), Nellie Lilja (21), Daniela Mateș (31), Loreta Kullashi (46, 55, 69, 78), Wilma Oeman (62), Matilde Abrahamsson (67) și Alexandra Sandstroem (80+1).


Succesul categoric al scandinavelor a fost facilitat și de faptul că România a jucat în inferioritate din minutul 26, când Barbara Bartalis a fost eliminată. Totodată, România are în lot mai multe jucătoare născute în anul 2000 decât adversarele sale din grupă.

Antrenorul Adrian Ambrosie a aliniat echipa: Georgiana Dârle - Daniela Mateș, Ștefania Moraru (căpitan), Barbara Bartalis, Erika Gered - Oana Negrea (Raluca Pteanc, 70), Melinda Nagy (Alexandra Stoica, 61), Diana Grecu, Maria Neacșu - Paula Boroș, Camelia Moraru (Raluca Borodi, 34).


Meciul a fost arbitrat de Justina Lavrenovaite (Lituania).

În prima sa partidă, România a fost învinsă de Rusia cu 4-0.


Suedia și Rusia, care miercuri a trecut de Slovacia cu 3-0, au obținut calificarea în turul de elită.

Ultimele partide din grupă vor avea loc pe 17 octombrie, de la ora 11,00, Rusia - Suedia (Buftea) și România - Slovacia (Mogoșoaia).

Etichete: feminin fotbal romania
Ultimele Stiri
abonare newsletter