Sport

Clujencele primesc vizita handbalistelor de la CSM Ploiești

Handbalistele formației „U” Alexandrion primesc vizita ocupantei locului trei în clasamentul Ligii Naționale, CSM Ploiești, în cadrul etapei a VIII-a.

Elevele pregătite de Carmen Amariei se află după șapte etape pe locul 9 în clasament, cu 9 puncte și au un bilanț de trei victorii și patru înfrângeri, iar adversarele din Ploiești sunt pe locul 3, cu doar 4 puncte în plus și un bilanț de patru victorii, un egal și două înfrângeri.

„Va fi un meci foarte dificil în compania unei echipe puternice care are ca obiectiv prinderea unei Cupe Europene la finalul sezonului. Este o echipă cu multe jucătoare de valoare și individual și colectiv stau foarte bine. Au făcut niște rezultate foarte bune până în momentul de față, însă noi tot ce putem este să facem tot posibilul să obținem cât mai multe puncte, adică victoria sau cel puțin egalul. Sper să vină un public numeros la sală să ne susțină, deoarece suntem o echipă tânără, cu ambiții foarte mari și cu siguranță vom face un meci deosebit”, a declarat Carmen Amariei, antrenoarea handbalistelor universitare.


Partida dintre „U” Alexandrion și CSM Ploiești este programată sâmbătă, 17 octombrie, cu începere de la ora 14:45, în Sala Polivalentă, iar prețul unui bilet de intrare este 10 lei.

Clasament Liga Națională:
1. HCM Baia Mare 21 puncte
2. CSM București 21 p.
3. CSM Ploiești 13 p.
4. ASC Corona 2010 Brașov 12 p.
5. HC Dunărea Brăila 12 p.
6. HC Zalău 12 p.
7. HCM Roman 11 p.
8. SCM Craiova 10 p.
9. „U” Alexandrion Cluj 9 p.
10. HCM Rm Vâlcea 6 p.
11. CS Măgura Cisnădiei 6 p.
12. CSM Unirea Slobozia 6 p.
13. HC Alba Sebeș 3 p.
14. CS Rapid Usl Metrou București 3 p.

Ultimele Stiri
abonare newsletter