Sport

România a pierdut ultimul meci amical în compania Serbiei, 0-2

Tinerele eleve antrenate de selecţionerul Adrian Ambrosie au fost învinse ieri de naţionala similară a Serbiei, în ultimul amical dinaintea turneului de calificare la Campionatul European de anul viitor

Cu un lot din care au lipsit şase titulare obişnuite din cauza accidentărilor, dar şi alte două jucătoare care au fost promovate la naţionala Under 19, naţionala României a cedat în faţa mult mai experimentatei echipe din ţara vecină.

Cu cinci debutante la reprezentativa Under 17, selecţionerul Adrian Ambrosie a fost nevoit să facă o schimbare prematură, în minutul 25, după accidentarea Alexandrei Stoica, jucătoarea noastră fiind transportată la spital, după o lovitură în stern.


Naţionala Serbiei a marcat ambele goluri încă din prima repriză, prin Rebus Divna (16) şi Milana Knevezik (19).

În perioada 12-17 octombrie, reprezentativa feminină U17 a României va juca în grupa de calificare la Campionatul European din 2016, din care mai fac parte Suedia, Slovacia și Rusia. Partidele acestui turneu vor avea loc la Mogoşoaia şi Buftea, primele două clasate urmând a se califica la Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO.


Iată şi echipa României din acest meci:
Dârle (70 Salamon) – Pteanc (60 Sfiea), Al. Stoica (25 Borodi), Şt. Moraru (cpt.), Gered – Negrea (70 I. Zamfir), M. Nagy, Grecu, Mateş (70 Mureşan) – Boroş (65 Neacșu) – Predoi (50 Cam. Moraru)

Programul României în grupa de calificare:
12 octombrie, ora 15:00, CN Mogoșoaia: Rusia - România
14 octombrie, ora 15:00, CN Mogoșoaia: Suedia - România
17 octombrie, ora 11:00, CN Mogoșoaia: România - Slovacia

Ultimele Stiri
abonare newsletter