Sport

Copiii de la ACS Fortuna, medaliați la Campionatul Național de Karate Tradițional

Weekendul trecut a avut loc, la Cluj-Napoca, Finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru Copii. La acest eveniment sportivii de la clubul ACS Fortuna au obținut patru clasări pe podium.

În perioada  3-4 octombrie, a avut loc la Cluj-Napoca, Finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru Copii. La eveniment a participat un număr de peste 250 de sportivi din 24 de cluburi sportive.

Rezultate obținute de karateka de la ACS FORTUNA Cluj la Finala Campionatului National de Karate Tradițional pentru copii, ediția a XXIV-a, care a avut loc în perioada 2-4 octombrie 2015 la Cluj-Napoca:
- la categoria copii IV (6-7 ani) Nas Matei-Cristian a obținut locul III în proba de kumite;
- la categoria copii III (8-9 ani) Nas Maria-Carina a obținut locul I în proba de kata individual și locul III în proba de kumite iar Chirca Elena-Lucia a obținut locul IV în proba de kata individual;
- la categoria copii II (10-11 ani) echipa de fete Fortuna Cluj formata din Lăpuște Iulia-Maria (11 ani), Nas Maria-Carina (9 ani) și Chirca Elena-Lucia (9 ani) a obținut locul III în proba de kata echipe, performanta remarcabila având în vedere ca doua dintre coechipiere au concurat la o categorie superioara.


Rezultate frumoase au realizat și sportivii de la Voința Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter