monitorulcj.ro Menu
Sport

Nicolae Dică: „Acum nu mai critică nimeni că Pancu e antrenor, iar tehnicianul de la CFR nu are licenţă Pro”

Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că, deşi situaţia este similară cu cea a lui Mirel Rădoi, nimeni nu îl critică pe noul antrenor al FC Voluntari, Daniel Pancu, şi nici pe Francisc Dican de la CFR Cluj pentru că nu deţin licenţa Pro.

"Acum nu mai critică nimeni, au criticat toţi când a fost vorba de Mirel Rădoi şi de Steaua. La CFR Cluj nu critică nimeni că antrenorul principal nu are licenţă Pro. Sau că la alte cluburi directorii sportivi se ridică de pe bancă şi dau indicaţii. Dar nu e o problemă, pentru că noi formăm o echipă puternică. Şi chiar dacă suntem tineri şi la început de drum, ne bucurăm că ni s-a dat şansa asta să antrenăm Steaua", a spus Dică.

El a menţionat că nu se aştepta ca Daniel Pancu să devină antrenor pentru că încă nu şi-a încheiat cariera de jucător. "Nu mă aşteptam ca Pancu să devină antrenor, pentru că este încă jucător. Dar dacă ţinem cont de vârstă, el este mai mare decât mine cu vreo trei ani şi eu am ales meseria de antrenor înaintea lui. Dar e decizia lui, el ştie mai bine ce are de făcut. Pancu normal că o să îi motiveze. Orice antrenor încearcă să îşi motiveze jucătorii să dea totul, nu numai în faţa Stelei, ci în fiecare meci", a adăugat Dică.


Secundul a precizat că Steaua este pregătită să câştige partida cu FC Voluntari de duminică chiar dacă adversarii şi-au schimbat conducerea tehnică. "Suntem pregătiţi să câştigăm pentru că suntem pe o linie bună. Vom întâlni o echipă cu jucători cu mare experienţă în Liga I care au jucat la cluburi mari din România. Iar acum, după schimbarea antrenorului, vor avea o altă atitudine", a menţionat tehicianul.

Etichete: antrenor cfr cluj