Sport

Universitatea uimește din nou. Clujenii transferă un jucător de la Pandurii

Rămași fără bani și doar cu speranțele că un investitor nou va veni să relanseze cea mai iubită echipă de pe malul Someșului, Universitatea Cluj aduce noi jucători la echipă.

Universitatea Cluj şi Pandurii Târgu Jiu au ajuns la un acord pentru împrumutul unui atacant în vârstă de 20 de ani.
Potrivit site-ului oficial al clubului, atacantul Daniel Constantin Cocină (20 de ani) se va alătura lotului la antrenamentele conduse de Marius Popescu și staff-ul său.
„Aveam nevoie de un jucător de profilul său pentru că să pînă acum am fost nevoiți să improvizăm pe postul de vîrf împins. Era un post pe care mai aveam nevoie de întăriri, iar acum avem 24 de jucători, un lot echilibrat, fotbaliști tineri, dornici de performanță, mai ales că toţi sunt de aici, au crescut în spiritul lui „U” Cluj. Sper ca Daniel să se acomodeze repede cu noi și să-l putem folosi cît mai curând”, a spus antrenorul Marius Popescu.

Jucătorul este încrezător în noua experiență pe care o va trăi la Cluj mai ales că este un club de tradiție cu „suporteri incredibili”.
„Îmi doream o nouă provocare în carieră. Am ales „U” Cluj pentru că este un club de mare tradiție în fotbalul românesc, dar și pentru că am ocazia să joc în faţa unor suporteri incredibili. Sper să ajut cât mai mult echipa, mai ales că mă cunosc cu mulți dintre jucătorii de la „U” Cluj, de la loturile naționale. Suntem tineri cu toții și acesta este atuul nostru, mai ales că, așa cum bine se ştie, fanii sînt alături de noi. Sunt pregătit, abia aștept să joc pentru noua mea echipă”, a spus jucătorul care va evolua la Cluj timp de un sezon, sub formă de împrumut.


Daniel măsoară 1,84 metri şi a marcat în sezonul trecut 15 goluri pentru echipa a doua a celor de la Pandurii. Joacă pe postul de vîrf, dar poate evolua și în benzile terenului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter