Sport

Handbaliștii clujeni au fost învinși la limită în prima etapă din campionat

Echipa de handbal masculin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj a pierdut la un gol diferenţă, scor 28-29 (13-13), meciul jucat, duminică, 6 septembrie, pe terenul grupării CSM Satu Mare, în prima etapă a noului sezon din Divizia A.

Duelul din Sala „Ecaterina Both” a fost foarte echilibrat, cele două echipe mergând cap la cap până spre finalul partidei.

Când mai erau 10 minute de joc, gazdele s-au desprins la două goluri (25-23), diferenţă ce nu a mai putut fi recuperată de clujeni. „Alb-negrii” au încheiat meciul cu doi oameni mai puţin pe teren, dar chiar şi aşa au avut şansa egalării la ultima fază a partidei.
„A fost un meci așa cum mă așteptam foarte, foarte greu și foarte, foarte echilibrat. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. Cred că am fi meritat să câștigăm meciul, dar mai ales maniera de arbitraj din cea de-a doua repriză, nu doar că nu ne-a favorizat deloc, ci ne-a făcut mult rău să zic așa. Totuși am făcut și multe greșeli individuale, dar pe plan colectiv sunt destul de mulțumit, în special de atitudinea jucătorilor”, a spus Radu Samoilă, tehnicianul handbaliștilor clujeni.


În etapa viitoare, studenţii vor primi vizita echipei CSM Făgăraş, formaţie ce a câştigat runda aceasta, scor 39-23, meciul jucat împotriva grupării CSM Oradea.

Confrutarea dintre „U” Cluj şi CSM Făgăraş va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 13:30, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter