Sport

Ronnie O’Sullivan nu va mai juca la Cluj

Ronnie O’Sullivan, unul dintre cei mai buni jucători de snooker din toate timpurile şi cu siguranţă cel mai spectaculos, vine pe finalul lunii noiembrie în România. Pe 21, joacă la Bucureşti, împotriva campionului mondial Stuart Bingham, iar pe 22 ar fi trebuit să joace la Cluj.

Adrian Thiess, organizatorul evenimentului, a recunoscut în primă fază că datorită cererii mari de bilete din capitală, s-a luat în calcul renunţarea la meciul de la Cluj, dar apoi s-a răzgândit şi „a bătut în cuie” data de 22 pentru show-ul lui O' Sullivan în Ardeal, acum a aflat că Sala Polivalentă nu mai e disponibilă.

„M-a sunat Ionuţ Rusu de la sală şi mi-a spus că pe 23 este o gală de MMA şi că au nevoie şi de ziua de 22 pentru a organiza competiţia. Asta după ce iniţial mi-a confirmat că e data liberă, a dat şi o declaraţie de presă în acest sens. Era totul stabilit, O’Sullivan şi Bingham chiar îşi doreau să vină şi în Transilvania, la Cluj. Acum nu ştiu ce se va întâmpla”, a spus Thiess, informează stiridesport.ro.


Directorul Sălii Polivalente, Ionuţ Rusu, a declarat pentru sursa citată săptămâna trecută că aşteaptă o cerere din partea lui Thiess şi că data de 22 e liberă.

„Am omis, din păcate, nu aveam calendarul la mine. Cei de la MMA au un eveniment pe 23, iar în contract scrie că şi duminica, 22 noiembrie, sala le este rezervată. Domnii (organizatorii partidei lui O’Sullivan) trebuiau să se gândească mai din timp şi să facă o cerere. Dar i-am spus domnului Thiess că-i aşteptăm şi altă dată, cu alte evenimente. Îmi pare foarte rău. Şi mie îmi place mult snooker-ul”, a explicat Ionuţ Rusu.


Potrivit directorului Sălii Polivalente, organizatorii galei de MMA au nevoie de o zi întreagă pentru a pregăti sala, pentru că „au 25 de tone de echipament şi trebuie să instaleze lumini pe sală, ceea ce e mai dificil”. Rusu a mai spus că i-a recomandat lui Thiess să-i contacteze pe cei de la MMA să „se înţeleagă”. 

„S-ar juca la amiază, ar avea timp până a doua zi să instaleze totul. L-am sunat deja pe omul de la MMA, nu mi-a răspuns, dar nu e normal să fac eu asta, când de la început ni s-a comunicat că sala e liberă. Noi nu suntem obişnuiţi să facem aşa lucrurile”, a replicat Thiess.


Citeşte şi:

Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham vor susţine două partide demonstrative în Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter