Sport

CFR a pierdut pentru a doua oară în acest sezon cu Concordia Chiajna, scor 1-2

CFR Cluj a pierdut, în deplasare, la Concordia Chiajna cu scorul de 1-2 (0-1), luni seara, în ultima partidă din etapa a opta a Ligii I de fotbal.

Clujenii au realizat cea de a doua lor înfrângere din acest sezon, grație „dublei” reușite de Marian Cristescu (19, 89). Pentru CFR a punctat atacantul camerunez Steve Beleck (74). Ambii jucători au marcat primele lor goluri pentru echipele lor.

Cristescu a ratat un penalty (84), portarul Traian Marc apărând șutul expediat de fostul său coechipier de la Dinamo. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un fault al lui Tiago Lopes asupra lui Florin Purece.


CFR Cluj, care a avut o bară, în prima repriză, prin Andrei Mureșan (7), a jucat în zece oameni din minutul 78, când Andrei Tînc a încasat al doilea cartonaș galben.

La finalul partidei, antrenorul ardelenilor, Francisc Dican, nu şi-a ascuns dezamăgirea faţă de rezultatul înregistrat pe tabelă. „În minutul 15-20, acest joc trebuia să se fi terminat. Am avut patru ocazii clare, dar ăsta este fotbalul. Nu dai tu gol, înscriu ceilalţi. Sunt mulţumit din punct de vedere al jocului. Azi am avut şase ocazii clare, dar n-am reuşit să înscriem. Un rezultat de egalitate ar fi fost prea puţin pentru jocul pe care l-am făcut azi”, a declarat Dican.


De cealaltă parte, tehnicianul Concordiei, Marius Baciu, a recunoscut că a trecut prin mari emoţii, dar a precizat că singurul lucru care contează este victoria. „Am crezut în victorie până în ultimul minut. Contează doar cele trei puncte, nimic altceva! Am avut probleme destul de mari și astăzi, dar sper ca pe viitor să arătăm din ce în ce mai bine. Sperăm să legăm două-trei rezultate pozitive și să câștigăm și în deplasare. Probabil atunci ne vom exprima altfel”, a spus Baciu, după meci.

La meci a asistat și selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu.


CS Concordia Chiajna - FC CFR 1907 Cluj 2-1 (1-0), stadion Concordia - Chiajna
Au marcat: Marian Cristescu (19, 89), respectiv Steve Beleck (74).
Cartonaș roșu: Andrei Tînc (CFR, 78).
Marian Cristescu a ratat un penalty în minutul 84 (a apărat Traian Marc).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); arbitri asistenți: Marius Cristian Marchidanu (Brăila), Gabriel Sabin Stroe (Pitești); arbitru de rezervă: Eduard Ioniță (Constanța)
Observatori: Ioan Onicaș (Zalău) - CCA, Ion Cățoi (București) - LPF

Ultimele Stiri
abonare newsletter