Sport

Handbaliștii clujeni se pregătesc intens pentru debutul în noul sezon

Handbaliștii Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat week-end-ul trecut alături de echipele Academia de Handbal Minaur Baia Mare, CSM Oradea și CSM Satu Mare, la un turneu amical organizat de formația din Baia Mare.

La acest turneu, handbaliștii universitari au obținut un egal și două înfrângeri la un gol diferență: „U” Cluj - CSM Oradea 31-31, „U” Cluj - CSM Satu Mare 28-29 și „U” Cluj - Academia Minaur 31-32.
„Am disputat trei meciuri împotriva celor mai bune echipe din seria noastră de campionat. Pe mine personal, nu m-au interesat rezultatele meciurilor, ci mai ales evoluția pe faza defensivă, unde consider că avem cele mai mari carențe, atât pe plan individual, cât mai ales pe plan colectiv. Din păcate, din cauza numeroaselor accidentări, nu am putut folosi întregul lot. Sunt ușor dezamăgit de evoluția unor jucători în ceea ce privește atitudinea și răspunsul la obiectivele trasate. Totuși au fost multe momente în care am arătat ca și o echipă, lucru care îmi dă speranțe pentru a avea o evoluție cât mai bună în viitorul campionat”, a declarat antrenorul handbaliștilor clujeni, Radu Samoilă.

Până la debutul campionatului Diviziei A, handbaliștii se vor pregăti pe plan local, iar joi, 27 august, elevii pregătiți de Radu Samoilă dau startul noului sezon competițional alături de handbalistele de la „U” Alexandrion. Astfel, de la ora 19:00, echipele „U” Alexandrion Handbal Feminin și „U” Cluj Handbal Masculin, vă așteaptă la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pentru prezentarea loturilor, un meci demonstrativ și multă voie bună, alături de David & Six Martini Band.

Etichete: turneu handbal
abonare newsletter