Sport

Clujeanca Oana Tomoioagă s-a clasat în TOP 10 la Concursul Internațional de Anduranță

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a fost reprezentat la sfârșitul săptămânii trecute la Concursul Internațional de Anduranță de două stele - Summer Spirit Race CEI 2*, organizat în Samorin-Cilistov, Slovacia.

Oana Tomoioagă a participat alături de calul Dimitri la proba de 120 km. La această probă au participat 14 sportivi din 8 țări: Emiratele Arabe, Polonia, Românie, Lituania, Estonia, Cehia, Slovacia și Italia. Sportiva clujeancă a terminat proba pe locul 7, iar șase participanți au abandonat cursa din cauza dificultății acesteia.

„Proba a fost foarte grea din cauza temperaturii foarte ridicate, peste 38 de grade și a umidității foarte mari. Sunt extrem de mulțumită, chiar mândra pot spune, că am reușit să termin cu bine proba, iar rezultatul să fie chiar bun. Acesta a fost primul concurs al calului pe care l-a terminat cu bine, iar scopul este să începem calificările pentru europene”, a declarat Oana Tomoioagă.


Primele patru locuri au fost adjudecate de Emiratele Arabe (Locul I – Prințul Hamdan Binmohd Al Maksun), locul V de Polonia, iar locul VI de Lituania.

Etichete: anduranta cai
Ultimele Stiri
abonare newsletter