Sport

S-a tras la sorți programul primei faze din Cupa Romaniei, feminin, sezonul 2015-2016

Luni, a avut loc tragerea la sorți pentru Cupa României, feminin, sezonul 2015-2016, la ședință participând reprezentanții cluburilor ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe, CSB Teleorman Alexandria și CS Rapid București, precum și reprezentanții FRB.

Tragerea la sorți a avut loc în sala de conferințe „Mihai Nedeff” din incinta sediului Federației Române de Baschet.

Potrivit tragerii la sorți, Universitatea Cluj va întâlni în prima fază a Cupei României la baschet feminin formația Olimpia CSU Brașov. Datele când vor avea loc meciurile sunt 26 septembrie, turul, iar returul va avea loc pe data de 30 septembrie.


În faza a doua a întrecerii KO, faza sferturilor de finală, vor accede opt echipe astfel: CS Phoenix Galați, cinci echipe care câștigă „dublele” respective, precum și alte două echipe care obțin statutul de „lucky looser”, stabilit după următoarele criterii - în primul rând se va ține cont de coeficientul de victorii la numărul de jocuri; în caz de egalitate, se va ține cont de coșaveraj, prin scădere; în caz de egalitate se va ține cont de numărul de puncte marcate. Împerecherea meciurilor din faza a doua va fi stabilită printr-o nouă tragere la sorți iar acestea se vor desfășura în 2 decembrie (tur) și 9 decembrie (retur) iar Final 4 Cupei României este programat pentru perioada 5-6 februarie 2016.

În cazul în care o altă echipă nu va participa la prima fază a competiției locul acelei echipe va fi luat de CS Phoenix Galați și în faza a II-a a competiției se vor califica câștigătoarele celor cinci jocuri și trei „lucky looser”.


Tabloul de joc a primei faze a competiției Cupei României:
Turul 1 - Tur - 26.09.2015    
1. Olimpia CSU Brașov - CS Universitatea Cluj
2. CS Rapid București - ACS Sepsi Sic Sf Gheorghe
3. CS Municipal Târgoviște - CS Municipal Satu Mare
4. Univ Goldiș ICIM Arad - BC Danzio Timișoara
5. CS Universitatea Alba Iulia - CS B Teleorman Alexandria
6. CS Phoenix Galați - stă

Turul 1 - Retur - 30.09.2015    
1. CS Universitatea Cluj - Olimpia CSU Brașov
2. ACS Sepsi Sic Sf Gheorghe - CS Rapid București
3. CS Municipal Satu Mare - CS Municipal Târgoviște
4. BC Danzio Timișoara - Univ Goldiș ICIM Arad
5. CS B Teleorman Alexandria - CS Universitatea Alba Iulia
6. stă - CS Phoenix Galați

Ultimele Stiri
abonare newsletter