Sport

FOTO - Universitatea Cluj s-a reunit în sfârșit într-o formulă complet schimbată

Echipa de fotbal Universitatea Cluj s-a reunit, luni, la Baza Sportivă „Dan Anca” din Cluj-Napoca cu un lot total nou și antrenori noi. Suporterii numeroși i-au ținut în ședință încă de la intrarea pe teren și le-au urat succes spunând că trebuie să lupte pentru ei și pentru viitorul lor.

Aproximativ 100 de suporteri au așteptat primul antrenament al jucătorilor alb-negri. Ei au venit la Baza Sportivă din cartierul Gheorghieni cu fulare și îmbrăcați în culorile Universității Cluj pentru a-i îmbărbăta pe tinerii jucători care în acest sezon vor avea cea mai grea sarcină a lor, cea de a rămâne în continuare în Liga a 2-a.

Aproximativ o oră i-a ținut noii antrenori al Universității Cluj, Marius Popescu („Papi”) și Zsolt Szilagyi, pe jucători la prima ședință de la vestiare înainte de a intra pe teren unde s-au antrenat. Tinerii jucători au păși sfioși pe teren în aplauzele suporterilor veniți să le ureze succes. Cu capul plecat și cu emoții vizibile, noii jucători ai echipei clujene au primit sfaturi de la cei care îi va susține în continuare din tribunele Cluj Arena în noul sezon al Ligii a 2-a.


Antrenor al Universității Cluj, Marius Popescu, a declarat că se va baza pe tinerii jucători crescuți la Universitatea Cluj și cu multă muncă și un comportament adecvat vor putea să facă față noului sezon competițional. „Din păcate efectele retrogradării și a situației financiare și-au spus cuvântul în mare parte. Este bine că am reușit să ne reunim într-o componență majoritar nouă și de aici sper să avem o continuitate logică și elementară ca să ne desfășurăm activitatea. Sunt copiii produși de noi din 93, 94, 95, 96, chiar și 97. Vom vedea la ce nivel se află, vom vedea cum va decurge din punct de vedere organizatoric clubul. În lotul se află și Kovács, Calcan, Neag din sezonul anterior. Sunt jucători sub contract, sper să-i putem păstra și sper chiar să-i putem îmbunătățim din punct de vedere valoric. Înainte de antrenament le-am spus că trebuie să-i caracterizeze munca și să fie dublată de un comportament adecvat și normal pentru niște jucători care își doresc să devină consacrați la un club care a crezut în ei încă de la vârste mici”, a declarat Marius Popescu.

Despre competiția din Liga a 2-a Marius Popescu a spus că nu se poate vorbi despre promovare în Liga 1 dar că nu se știe niciodată ce poate rezerva sezonul. „Noul sezon este foarte greu, în momentul de față a vorbi despre promovare este un lucru îndrăzneț în acest moment dar în Liga a 2-a cine este mai prezent ca exprimare sportivă poate să culeagă roadele”, a mai spus „Papi”.


La reunire au fost prezenți, printre alții, Octavian Ursu, Patrick Popescu, Răzvan Dulap, Răzvan Greu, Cătălin Tarcea, Marvin Schieb, Radu Crişan, Carlos Coc, Roland Niczuly dar și jucătorii din Liga I, Ionuț Neag, Andreas Calcan și Lorant Kovács.

Ultimele Stiri
abonare newsletter