Sport

Reîncep antrenamentele pentru fotbalistele din Cluj

După o scurtă vacanță în care și-au aflat și adversarele din faza grupelor UEFA Women’s Champions League, pentru jucătoarele de la Olimpia Cluj începe perioada de pregătire.

Programul de pregătire al clujencelor va fi unul încărcat dar și diversificat, acestea urmând ca în toată luna Iulie și câteva zile din luna August, să se antreneze în trei locații diferite.

Reunirea lotului va avea loc miercuri, 1 iulie de la ora 18:00 la Baza Sportivă Ardealul, zi în care începe și prima parte a stagiului de pregătire al echipei.


Olimpia se va pregăti la Cluj până în 10 iulie, urmând să se deplaseze la Vatra Dornei în perioada 11-20 iulie, Austria-Heiligenkreuz (23-30 iulie) și din nou la Cluj în perioada 1-5 august.

Antrenorul Mirel Albon a afirmat că își dorește ca în această perioadă jucătoarele sale să ajungă la o formă fizică bună pentru a face față rivalelor din următoarea perioadă.
„Sper ca după aceste șase saptămâni de pregătire intensă, jucătoarele noastre să se apropie cât mai mult, atât din punct de vedere fizic cât și tehnico-tatic de marele jucătoare ale lumii, pe care le-am putut vedea, si le putem vedea în continuare la  Campionatul Mondial de Canada.”


După perioada de pregătire, Olimpia se va deplasa în Slovenia pentru a disputa meciurile grupei 5 din cadrul UEFA Women’s Champions League, sezonul 2015-2016.

În această grupă, Olimpia v-a juca în 9, 11 și 14 august împotriva campioanei Muntenegrului - WFC Ekonomist, campioanei Estoniei - Parnu JK și în ultimul meci, împotriva gazdei, campioana Sloveniei - WFC Pomurje.

Ultimele Stiri
abonare newsletter