Sport

Noi întăriri în lotul clujean de volei masculin

Echipa de volei masculin a Universității Cluj se întărește cu doi noi jucători pentru sezonul 2015-2016 al Diviziei A1.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a perfectat transferurile lui Patriciu Păștean și Vlad Negrean, doi jucători care vor consolida lotul de volei masculin.

Născut pe 25.01.1987 la Bistrița, Patriciu Păștean are 1,95 m înălțime, evoluează pe postul de centru și a venit de la Știința Explorări Baia Mare. Zălăuanul Vlad Negrean este născut pe 16.04.1987, are 1,90 m, joacă pe postul de fals și a venit de la formația Șimleul Silvaniei. Ambii voleibaliști au semnat contracte cu Universitatea Cluj valabile pentru doi ani. De asemenea, toți componenții echipei de volei a CS „U” și-au prelungit contractele pentru încă doi ani.


„Mă bucur că am ajuns la Universitatea Cluj și sper să ajut echipa să aibă o evoluție cât mai bună în campionat”, a declarat Patriciu Păștean.
„Ne bucurăm că toți sportivii au vrut să rămână la Cluj ca să pună umărul pentru menținerea în prima ligă și poate, la o surpriză cât mai plăcută. Mai suntem în discuții cu doi ridicători, iar până la sfârșitul perioadei de transferuri vom vedea dacă mai sunt nevoie de întăriri”, a spus managerul echipei Bogdan Ungureanu.

Echipa de volei masculin a reușit la sfârșitul sezonului trecut promovarea în Divizia A1, asta după ce elevii lui Romeo Lotei au realizat 13 victorii din 14 meciuri disputate. „Acum suntem concentraţi să pregătim sezonul viitor, iar până în toamnă trebuie să formăm o echipă puternică. Ne dorim să atragem alături de noi cât mai mulţi colaboratori care să ne ajute să rămânem între cele mai bune echipe din voleiul românesc”, a spus managerul Bogdan Ungureanu la finalul sezonului.

abonare newsletter