Sport

Clujencele câștigă și trec pe prima poziție din Play-Out

Universitatea Cluj a câștigat meciul din play-out-ului Ligii Naționale, în fața echipei CSM Cetate Deva, cu scorul de 28-22 (12-14).

Începutul meciului a fost unul foarte dificil, fetele reușind să se apropie, în prima repriză, până la doar un punct față de echipa oaspete care le-a condus până la pauză.

De la vestiare clujencele au venit mult mai hotărâte să învingă, meciul lor fiind aproape lipsit de erori în partea a doua, iar atacul și Măzărean, din poartă, au făcut ca din până în minutul 40 să treacă la conducere.


Finalul meciului a fost unul foarte frumos pentru suporterii prezenți, veniți pentru ambele echipe, singurul care a fost certat de către suporteri fiind arbitrul care a greșit de mai multe ori în prima repriză.

Pentru fetele antrenate de Carmen Amariei vine partida de duminică, când vor întâlni, pe teren propriu, echipa de pe locul 5 al clasamentului play-out, CSM Unirea Slobozia.


Cu această victorie Universitatea Alexandrion Cluj a trecut pe prima poziție cu 28 de puncte, în fața rivalei din acest meci, CSM Cetate Deva (27 p.) și HCM Râmnicu Vâlcea (26 p.)

Au marcat:
”U” Alexandrion Cluj: Chintoan 9 goluri, Popa 7, Laslo 5, Paraschiv 3, Biriș 3, Cîrjan 1


CSM Cetate Deva: Simion 10 goluri, Cartaș 5, Ani-Senocico 3, Șovar 2, Din-Mojoiu 2

Aruncări de la 7m: 4/2. respectiv 1/1


Eliminări: 0 x 2 min., respectiv 2 x 2 min.

Clasament Playout LNHF
1 .U Alexandrion Cluj 28
2. CSM Cetate Devatrans 27
3. HCM Rm Vâlcea 26
4. Universitatea Neptun Constanța 25
5. CSM Unirea Slobozia 25
6. SC Mureșul Tg Mureș 0

abonare newsletter