Sport

Cluj Crusaders rămâne neînvinsă pe teren propriu

Debutanta Campionatului Național de Fotbal American, Reșița Locomotives, a fost înfrântă de ”veteranii” clujeni, cu scorul de 42-0, într-un meci în care spectaculozitatea a avut de suferit.

Duminică a avut loc ultima partidă pe teren propriu pentru clujenii de la Cluj Crusaders, care au întâlnit formația Reșița Locomotives. Sportivii clujeni au început bine partida, reușind să înscrie prin Florin Oltean (1 touchdown), Marian Mikacs (1 touchdown) și Jeremy David (1 touchdown), în primul sfert, în timp ce Burean Vlad a reușit să înscrie de două ori, din trei încercări, extra point-ul aferent fiecărui touchdown.
 
Ofensiva „cruciaților” și-a adus contribuția pe tabela de marcaj și în al doilea sfert prin Dan Crâsnic, care a înscris două touchdown-uri, însoțite fiecare de extra point, stabilind scorul 34-0 la pauză, pentru gazde.

Fără prea mult efort și ușor relaxați, ardelenii au înscris un singur touchdown în sfertul trei, prin Kun Robert, iar defensiva a reușit să provoace un safety în valoare de două puncte.
În ultima parte a meciului, spectaculozitatea a scăzut și punctele s-au lăsat așteptate în zadar. O ușoară accidentare a mai dezmorțit atmosfera meciului, iar quarterback-ul clujean, Paul Cârjă, a fost nevoit să părăsească terenul de joc după o entorsă la glezna dreaptă. Acesta a fost înlocuit de Florin Oltean până la finalul meciului, încheiat cu scorul de 42-0 pentru clujeni.


Pentru echipa condusă de Rafael Ruiz, etapa a V-a din CNFA a reprezentat ultimul meci pe teren propriu din cadrul sezonului regular, iar rezultatele acumulate de Crusaders i-au asigurat deja un loc în semifinala campionatului.

Peste două săptămâni, Crusaders joacă la Timișoara, cu 89ers, când speră, ca după această confruntare dificilă, să încheie sezonul regulat fără înfrângere.


În aceeași etapă, București Warriors au câștigat meciul cu Mureș Monsters din Conferința de Sud-Est a CNFA, cu scorul 53-0.

Ultimele Stiri
abonare newsletter