Sport

Universitatea Cluj - Gaz Metan Mediaș, duelul suferinței se joacă duminică

Universitatea Cluj primește la sfârșitul acestei săptămâni vizita formației Gaz Metan Mediaș, un derby între două echipe care se află în acest moment pe primele locuri de pe lista roșie a retrogradării, cu același număr de puncte acumulate.

O victorie în această partidă va însemna o plasare cu până la trei poziții mai bună și ieșirea, cel puțin temporară, de la retrogradare a echipei care va învinge.

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a declarat, înaintea meciului de duminică împotriva rivalei de pe locurile 13-14, Gaz Metan Mediaș, că este pregătit să întâlnească o echipă care nu prea pierde în deplasare. „Întâlnim o echipa care joacă foarte bine în deplasare, ca primește greu gol, o echipa care știe să se apere foarte bine și care în ultimele șase deplasări a pierdut doar două deplasări. Nu este un meci decisiv, mai sunt 15 puncte. Cred că orice echipă care vrea să se salveze își face calcule să facă cât mai multe puncte.
Mediașul este o echipă foarte imprevizibilă și știu că pierde foarte greu în deplasare pentru că se organizează foarte bine. Mediașul rămâne o echipă care știe să joace meciuri când trebuie să se apere, de aceea cred că noi va trebui să atacăm mai mult decât am făcut până acum pentru că trebuie obligatoriu să dăm gol”, a declarat Adrian Falub.


Duminică se va întâlni o echipă cu o apărare foarte bună cu un atac al clujenilor care nu este foarte productiv, de aceea, Adrian Falub va miza pe un asediu la poarta Mediașului care probabil va aduce și victoria mult dorită de echipa gazdă.

Meciul dintre Universitatea Cluj și Gaz Metan Mediaș va avea loc duminică, 3 mai, de la ora 18:30, pe Cluj Arena, partida contând pentru etapa a XXX-a a Ligii 1.


Pentru acest meci clubul Universitatea Cluj a pus în vânzare biletele începând de vineri. Odată cu acest meci, clubul pune la dispoziţia suporterilor care vor să susţină financiar Universitatea bilete simbolice, la preţul de 5 lei, cu locuri în inelul inferior al tribunei a II-a, iar tichetele vândute vor putea fi ridicate de la case de către elevii clujeni, gratuit, pe baza carnetului vizat la zi şi, bineînţeles, în limita locurilor disponibile.

Preţurile biletelor pentru meciul cu Gaz Metan:
Peluza I (inel superior) - 10 lei
Tribuna a II-a - 20 de lei
Tribuna I - 30 de lei
Tribuna a II-a (inel inferior, bilete de solidaritate) - 5 de lei
Zona VIP, etaj 4 - 50 de lei
Zona VIP, etaj 3 - 60 de lei
Zona VIP, etaj 2 - 100 de lei


Tichetele se vor vinde vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 12:00 - 20:00, în timp ce duminică, în ziua partidei, casele se vor deschide la ora 10:00, iar vânzarea va continua până la ora de start, 18:30.

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, şi doar în limita locurilor disponibile din sectoarele anterior menţionate.


Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Ultimele Stiri
abonare newsletter