Sport

FOTO Universitatea Cluj a pierdut categoric în fața liderului Ligii 1, Steaua, scor 0-3

Universitatea Cluj a pierdut meciul în fața liderului din clasament, Steaua București, cu scorul de 0-3 (0-1) și astfel își sporește șansele de retrogradare.

FC Steaua București și-a menținut poziția de lider al Ligii I de fotbal după ce a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 3-0 (1-0), sâmbătă seara, într-un meci din etapa a 28-a a Ligii I de fotbal. Campioana s-a impus prin dubla Nicolae Stanciu (14, 72) și prin reușita lui Andrei Prepeliță (84).

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Adrian Falub, i-a criticat pe elevii săi despre care a spus că au fost prea fricoși pe teren.
„Am fost prea fricoși. Ne-au surprins pe niște mingi pe care știam că le vor juca în spatele apărării noastre. Am avut penalty la Mengolo! Am echilibrat jocul în repriza a doua. Ei au primit un penalty, nu am înțeles nimic. De la 2-0, s-a terminat jocul pentru noi. Steaua a meritat victoria, dar nu avea nevoie de mai multă susținere. Am încercat să blocăm Steaua pe benzi, unde au jucat Chipciu și Stanciu și să îi surprindem cu trei jucători de viteză, dar nu am reușit să facem ce ne-am propus. Mai avem trei meciuri acasă. Dacă le câștigăm, vom avea speranțe. Finala Cupei s-a zis că se va juca la Cluj și se joacă pe Arena Națională. Era greu să ridicam capul din pământ. Steaua a fost susținută de suporterii ei aici, va fi greu pe Arena Națională cu Steaua, care plânge mereu”, a declarat Adrian Falub.


Steaua venea după trei meciuri fără victorie, două eșecuri și un egal. Universitatea câștigase ultimele două partide.

În tur, Universitatea Cluj a pierdut cu scorul de 1-4.


Marcatori: Nicolae Stanciu (14, 72), Andrei Prepeliță (84).

Adrian Popa (Steaua) a ratat un penalty (Robert Veselovsky a apărat).


Arbitru: Marius Avram (București); arbitri asistenți: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Vladimir Urzică (Piatra Neamț); arbitri asistenți adiționali: Paul Unimatan (Zalău), Florin Mihai Marcu (Oradea); arbitru de rezervă: Daniel Mitruți (Craiova)

Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) — CCA, Cristian Vasc (Târgu Lăpuș) — LPF

Ultimele Stiri
abonare newsletter