Sport

Două locuri pe podium la Campionatul Naţional de Scrabble Anglofon

Sportivii afiliați Clubului Sportiv Universitatea Cluj au obţinut două clasări pe podiumul celei de-a doua etape a Campionatului Naţionale de Scrabble Anglofon.

Competiţia s-a desfăşurat în perioada 18-19 aprilie, la Hotelul Ary, din Cluj-Napoca, iar la final Mihai Pantiş şi Cătălin Caba au fost cei mai buni jucători clujeni. Pantiş şi Caba au încheiat etapa cu câte 7 victorii şi 3 înfrângeri, cei doi fiind departajaţi de punctaveraj, locul secund revenindu-i, astfel, lui Mihai Pantiş.

Runda următoare a Campionatului Naţional de Scrabble Anglofon va avea loc la Iaşi, în 26 şi 27 septembrie. Până atunci, jucătorii de scrabble din Cluj angrenaţi în competiţiile naţionale se vor întrece în etapa a II-a a Campionaţului Naţional de Scrabble în limba română, ce va avea loc în perioada 1-3 mai şi se va desfăşura la Botoşani. Tot acolo, dar între 30 aprilie şi 1 mai, va avea loc Campionatul Naţional de Perechi la tineret, urmat de prima rundă a Campionatului Naţional Individual la tineret, în 2 şi 3 mai.

Ultimele Stiri
abonare newsletter