Sport

Handbaliştii continuă seria rezultatelor pozitive

Echipa de handbal masculin CS Universitatea Cluj a câştigat ambele meciuri disputate în cadrul Diviziei A, Seria B.

Partida de luni a avut loc la Sighişoara şi a fost adjudecată de clujeni, scor 26-25, la capătul unui meci extrem de echilibrat. Victoria le-a dat un plus de moral jucătorilor pregătiţi de Liviu Jurcă şi Radu Marc, iar aceştia au câştigat şi meciul jucat a doua zi, de data aceasta pe teren propriu, în compania celor de la AHC Potaissa Turda II, scor 43-35.
„Dupa Sărbătorile Pascale urmează o perioadă de antrenament intensă, atât în sală cât şi afară, pentru a putea pregăti foarte bine ultima parte din returul campionatului, atunci când vom întâlni cele mai bune două echipe din serie, HC Adrian Petrea Reşiţa şi CSM Oradea. Având în vedere faptul că ambele jocuri vor fi pe teren propriu, ne dorim foarte mult să nu mai pierdem niciun meci până la sfârşitul campionatului”, a declarat antrenorul Liviu Jurcă.

În urma acestor victorii, clujenii au acumulat 52 de puncte şi au urcat pe locul secund al clasamentului, având însă un meci în plus faţă de principalele contracandidate. Totodată, Universitatea Cluj a ajuns la șase victorii consecutive în Divizia A, fiind una dintre cele mai în formă echipe.


Pentru tinerii handbalişti clujeni urmează o perioadă de pauză, până la începutul lunii mai, atunci când vor da piept cu ocupanta primei poziţii a seriei, CS HC Adrian Petrea Reşiţa, formaţie ce a câştigat toate meciurile jucate în acest sezon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter