Sport

Victorie decisivă pentru U Alexandrion

Echipa U Alexandrion a învins în meciul care a fixat poziția echipei în clasamentul Ligii Naționale de handbal feminin, împotriva echipei CSU Universitatea Neptun Constanța, scor final 23-21 (13-11).

Jucătoarele antrenate de Carmen Amariei au reușit un meci constant, duminică seara, încă de la începutul partidei, permanent fiind la un maxim de două goluri avantaj. Chiar dacă pasele nu au ieșit cum trebuie, și au întâlnit un portar foarte dificil, clujencele nu au renunțat și au luptat până la ultima secundă.

Antrenorul principal al echipei, Carmen Amariei, a declarat după meci: „Chiar dacă meciul de la început a fost tensionat cu ceva greșeli individuale și chiar pe final ne-am făcut noi meciul greu făcând câteva greșeli când adversarul a profitat de situație. Dar s-au mobilizat foarte bine pe apărare, au ajutat foarte bine poarta care și-a făcut treaba și suntem foarte bucuroși că am obținut cele trei puncte în fața unei formații cu care ne vom întâlni și la play-down.”


Cu acest rezultat echipa de malul Someșului urcă o poziție până pe locul 10, cu 26 de puncte, în fața echipelor CSM Cetate Devatrans și CSU Universitatea Neptun Constanța, dar în spatele formației HCM Rm. Vâlcea.

În ultimele două meciuri din sezonul regulat al Ligii Naționale clujencele vor avea parte de două meciuri foarte grele, ele întâlnind, în primul meci echipa ASC Corona 2010 Brașov, după care vor primi vizita liderei din clasament, HCM Baia Mare.


Clasament Liga Națională Feminin
1. HCM Baia Mare 66 puncte
2. CSM București 65* p.
3. ASC Corona 2010 Brașov 57 p.
4. SCM Craiova 46 p.
5. HCM Roman 41 p.
6. HC Zalău 37 p.
7. HC Dunărea Brăila 34 p.
8. CSM Ploiești 31 p.
9. HCM Rm Vâlcea 29 p.
10. U Alexandrion Cluj 26 p.
11. CSM Cetate Devatrans 24 p.
12. Universitatea Neptun Constanța 20 p.
13. CSM Unirea Slobozia 18 p.
14. SC Mureșul Tg Mureș 0 p.

Ultimele Stiri
abonare newsletter