Sport

Va poposi Cupa Davis și la Cluj?

Federația Română de Tenis caută un oraș pentru a găzdui partida de Cupa Davis cu Slovacia, programată în țara noastră, în perioada 17-19 iulie.

Condiții minime necesare organizării unui asemenea eveniment sunt existența unui aeroport internațional la maxim 150 km distanță, hotel de minim 4 patru stele și arenă de joc conform condițiilor impuse de ITF, adică minim 2.500 de locuri, informează site-ul oficial al FRT.

Cluburile interesate sunt rugate să își exprime disponibilitatea, precum și posibilitățile de a sprijini organizarea acestui eveniment, până la data de 2 aprilie, pe adresa de mail office@frt.ro.


Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se încadrează lejer în condițiile impuse de FR de Tenis, fiind acreditată și pentru meciurile de tenis. Totul depinde doar de găsirea unui club în municipiu care să își exprime disponibilitatea de a organiza această partidă.

România s-a impus cu scorul de 5-0 în meciul cu Israelul, desfășurat în orașul Sibiu, în zilele de 6, 7 și 8 martie, din primul tur al Cupei Davis, Grupa I valorică a zonei Europa-Africa, urmând să înfrunte Slovacia în turul al doilea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter