Sport

Camen Amariei față în față cu campioana României

Încep meciurile din sferturile Cupei României la handbal unde echipa clujeană U Alexandrion va întâlni, în deplasare, deținătoarea trofeului, HCM Baia Mare.

Sferturile de finală încep cu meciul de astăzi dintre HCM Rm Vâlcea - CSM București, mâine disputându-se celelalte trei meciuri: Universitatea Neptun Constanța - HC Dunărea Brăila; SCM Craiova - CSM Cetate Devatrans Deva și HCM Baia Mare - U Alexandrion Cluj.

În această fază se va disputa un singur joc, pe terenul echipei gazdă. În caz de egalitate după terminarea celor 60 minute, se vor executa direct aruncări de la 7m (conform regulamentului). Câștigătoarele se vor califica în „Final Four”.


Cupa României la handbal feminin 2014-2015 este a 30-a ediție a competiției de handbal feminin românesc organizată de Federația Română de Handbal (FRH) cu începere din 1978. Deținătoarea trofeului este în acest moment HCM Baia Mare, care a câștigat ediția 2013-2014 a Cupei României după ce a învins pe HCM Roman în finală, cu scorul de 23-21. A fost al doilea trofeu de acest gen obținut de clubul băimărean în istoria sa, după cel din anul anterior.

Competiția va culmina cu o fază finală de tip Final Four care se va desfășura la Baia Mare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter