Sport

Sportiva clujeancă Ana Maria Pavăl a absolvit Școala de Agenți de Poliție

Luptătoarea Ana Maria Pavăl, invitata de anul acestă a Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca în cadrul evenimentului „Elev al Școlii de Poliție pentru o zi”, a absolvit programul de pregătire cu nota maximă.

Astăzi, în cadrul celei de-a noua ediție a  evenimentului de promovare a imaginii Poliției Române și a ofertei educaționale a școlii de poliție clujene, multiplă campioană națională de lupte libere a făcut parte dintr-un echipaj de poliție care a intervenit pentru reținerea unui suspect periculos.

Sigură pe sine, receptivă la indicațiile profesorilor și a colegilor, dovedind o atenție distributivă foarte bună și o condiție fizică pe măsură, Ana Maria Pavăl și-a sprijinit colegul de patrulă, a reușit să încătușeze și să conducă la arestul poliției o altă persoană din anturajul suspectului periculos.


Toate acestea au făcut parte din scenariul de intervenție polițienească pregătit și pus în scenă de cadrele didactice și elevii anului I ai școlii clujene de poliție. La finalul activității, luptătoarea a primit aplauze la scenă deschisă din partea colegilor săi de o zi și a profesorilor.

În continuarea programului zilei, Ana Maria Pavăl a trecut de partea cealaltă acatedrei, devenind din elev profesor, și a desfășurat un antrenament de lupte libere cu elevii școlii.


Pentru prestația sa deosebită și pentru modul exemplar în care a promovat imaginea școlii și a profesiei de polițist,  Ana Maria Pavăl a primit o Diplomă de Excelență din partea directorului școlii, comisar-șef de poliție Tanco Alexandru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter