Sport

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells după ce a trecut cu 2 -1 la seturi de numărul 13 WTA, Carla Suarez Navarro, și o va întâlni în etapa următoare a competiției pe numărul 1 mondial, Serena Williams.

Halep, a treia favorită, a învins-o, miercuri, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-1, pe sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 12, şi s-a calificat în penultimul act al turneului de categorie Premier Mandatory. Partida a durat o oră şi 55 de minute.

La rândul ei, Serena Williams, locul 1 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe Timea Bacsinszky (Elveţia), locul 26 WTA şi cap de serie numărul 27, şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells.


Halep şi Williams s-au întâlnit ultima dată, în octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, românca fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit şi în Grupa Roşie a competiţiei, când Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.

Anterior, ele au mai jucat de trei ori şi de fiecare dată s-a impus Williams. Prima dată au evoluat una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.


Meciurile din semifinale la Indian Wells sunt programate vineri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter