Sport

Simona Halep va colabora cu fostul antrenor a lui Andre Agassi, Darren Cahill

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, colaborează la ediţia din acest an a turneului de la Indian Wells cu antrenorul australian Darren Cahill, care i-a pregătit în trecut pe foştii lideri ATP Lleyton Hewitt şi Andre Agassi.

Potrivit imaginilor apărute pe Twitter, Cahill este prezent la antrenamentele Simonei Halep, iar la meciul cu Varvara Lepchenko, disputată duminică, el a stat în lojă, alături de antrenorul Victor Ioniţă şi de ceilalţi membri ai stafului tehnic al jucătoarei române.

Pe aceeași rețea de socializare el confirmă colaborarea cu românca.


Fost jucăt profesionist, australianul a lucrat şi cu Sorana Cîrstea, când sportiva din Târgoviştre făcea parte din programul adidas de dezvoltare a carierei tinerilor jucători. Cahill este şi acum tehnician în programul adidas, compania de echipament sportiv fiind sponsorul Simonei Halep. Din această postură, el lucrează cu mai mulţi jucători sponsorizaţi de firma germană.

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1, pe sportiva americană Varvara Lepchenko, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 26, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.


În urma acestei victorii, Halep, semifinalistă anul trecut, îşi va păstra locul 3 WTA şi după această competiţie.

Pentru un loc în sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva jucătoarei cehe Karolina Pliskova, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, care a eliminat-o, cu scorul de 7-5, 6-4, pe sportiva spaniolă Garbine Muguruza, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 19.

Etichete: tenis halep
Ultimele Stiri
abonare newsletter