Sport

500 de carduri gratuite la Sala Polivalentă pentru elevii sportivi clujeni

Conducerea Sălii Polivalente, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj, vor oferi 500 de carduri de acces nelimitat la meciurile de handbal și baschet.

Departamentul Evenimente a Sălii Polivalente a inițiat o campanie în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj prin care se vor distribui 500 de carduri care facilitează accesul la meciurile de baschet și handbal. Aceste carduri, denumite „Prietenii Sălii Polivalente” sunt dedicate elevilor de până la clasa a 12-a și pe baza lor elevii vor avea acces în sală la meciurile echipelor de baschet masculin U-Banca Transilvania și handbal feminin „U” Alexandrion, pe parcursul anului 2015.

Acest proiect este derulat în parteneriat cu Clubul Sportiv  Universitatea Cluj și clubul U-Mobitelco.


Andreea Coroian Goldiș, șef de cabinet al Inspectoratului Școlar Județean Cluj, a declarat pentru Monitorul de Cluj că cele 500 de carduri vor ajunge la sportivii de la echipele școlilor clujene care practică handbalul sau baschetul. „Este un parteneriat între Sala Polivalentă și ISJ prin care s-a hotărât ca aceste bilete gratuit să fie oferite echipelor sportive înscrise în acest an școlar, 2014-2015, la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Biletele s-au dat echipelor, urmând ca la nivel de echipă să-și gestioneze fiecare cine participă, în limita a 500 de bilete. Unele dintre echipe au intrat deja în posesia acestor bilete, altele urmează să vină la începutul săptămânii viitoare să și le ridice”, a spus reprezentanta ISJ.

Sala Polivalentă, inaugurată pe data de 21 octombrie 2014, a fost construită special pentru a găzdui evenimente sportive, dar și cultural-artistice. Potrivit oficialilor Sălii Polivalente, „sportul este primordial, pentru că imaginea Clujului, datorită acestui aspect, este mult mai pregnantă. Departamentul Evenimente își propune ca pe viitor să deruleze și alte campanii de promovare a sportului în Cluj-Napoca.”

abonare newsletter