Sport

CS Mănăștur a început meciurile internaționale

Gruparea româno-franceză, pregătită de antrenorii Mircea Nistor și Iulian Rusu s-au impus cu scorul de 38-0 în fața formației Budapest Exiles, o fostă campioană a Ungariei.

Întâlnirea dintre CS Mănăștur și Budapest Exiles face parte dintr-un un protocol de colaborare care prevede disputarea a trei meciuri anual, între cele două formații, echipa care câștigă două dintre eceste înfruntări urmând să intre în posesia trofeului „Matthias Corvin”, care va fi creat de studenţii de la Universitatea de Artă şi Desing din Cluj-Napoca.

În deschidere, dar şi după meciul echipelor masculine, au evolua echipele feminine de rugby ale CS „U” Cluj și Budapest Exiles, ambele întâlniri fiind câştigate de sportivele pregătite de Sergiu Pop.


La meciurile disputate pe terenul de rugby din Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu” au asistat şi selecţionerul echipei naționale de rugby a României, Lynn Howells, dar şi managerul echipei „U” Cluj, Bogdan Cantor.

În cadrul evenimentului, suporterii care au asistat la aceste partide au donat bani pentru copii suferinzi de cancer, în cadrul unei campanii umanitare inițiate de Asociația Medisprof și CS Mănăștur.

Etichete: manastur rugby
abonare newsletter