Sport

Apărarea timișorenilor, singura problemă pentru U-BT

Echipa de baschet U-BT revine să joace în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca după patru meciuri disputate în deplasare.

Cu un parcurs, în acest an, mai mult decât reușit, cu șapte victorii din opt meciuri, echipa antrenată de Marcel Țenter și Dorin Pintea revine pe parchetul sălii din Cluj pentru a întâlni formația BC Timișoara, penultimul meci disputat acasă în acest sezon.

La conferința de presă de înaintea evenimentului, antrenorul echipei U-Banca Transilvania, Marcel Țenter, a declarat că singura problemă din acest meci este apărarea timișorenilor, acest lucru făcând echipa una dificilă. „Vom avea parte de un meci cu adevărat dificil, Timișoara este o formație foarte incomodă, are jucători rutinați și experimentați, cu un șut de la distanță de temut, însă pentru noi nu există altă variantă decât victoria. Vrem să îi oprim, pentru că într-un asemenea meci apărarea este cea care decide soarta jocului și vrem să jucăm un baschet frumos în fața spectatorilor noștri. Teoretic, este un avantaj faptul că noi am avut mai multe meciuri puternice în ultima perioadă decât adversarul, însă, practic, se va vedea la ora meciului, nu este un lucru atât de important. Important pentru noi este să ne concentrăm să oprim atacurile adversarului și atunci vom putea câștiga meciul”, a declarat Țenter.


Meciul U-Banca Transilvania - BC Timișoara va avea loc mâine, 10 martie, de la ora 17:45 în Sala Polivalentă. Partida va fi transmisă în direct de Digisport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter