Sport

Cadou de 8 martie pentru fanele "U" Cluj. Intrare gratuită la meciul contra Concordiei Chiajna

Primăvara vine cu un cadou pentru fanele echipei locale "U" Cluj. Acestea vor avea acces gratuit în tribuna a doua a stadionului Cluj Arena la meciul Universitatea Cluj - Concordia Chiajna, care se va disputa duminică, de la ora 15:30.

"Pentru că partida se va disputa tocmai de 8 martie, le-am pregătit o surpriză tuturor doamnelor şi domnişoarelor, fane ale Universităţii Cluj, care vor avea acces liber în tribuna a II-a a stadionului. E important de ştiut că accesul se va face exclusiv pe baza unui bilet cu valoare 0 care poate fi ridicat de la casele special amenajate de la stadion, vis-a-vis de hotel Sport", anunţă "U" Cluj.

De asemnea, de acces gratuit, în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, vor beneficia şi copiii sub 7 ani care vor veni la meci însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.


Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie.

Preţurile pentru acest meci sunt:

Peluză – 10 lei


Tribuna a II-a: 20 de lei

Tribuna I: 30 de lei


Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei

Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei


Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei

Meciul dintre "U" şi Concordia Chiajna se va disputa duminică, de la ora 15:30, şi contează pentru etapa a XX-a a Ligii I.

Ultimele Stiri
abonare newsletter