monitorulcj.ro Menu
Sport

CFR Cluj, egal în Gruia cu "U" Cluj, scor 0-0

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, miercuri, pe teren propriu, în compania Universităţii Cluj, în prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana, în care echipa lui Eugen Trică a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 8.

În minutul 8, Cornel Ene de la CFR Cluj a fost eliminat pentru un fault asupra lui Lemnaru. Arbitrul Robert Dumitru a acordat lovitură de la 11 metri pentru Universitatea Cluj, executată de Lemnaru, însă apărată de Mincă.

CFR Cluj: Mincă - Jakolis, Larie, Ene, Lopes - Muniru - Deac, Chanturia (Păun '83), Carp - Tade, Jazvic. Antrenor: Eugen Trică


Universitatea Cluj: Veselovsky - Jovanovici, Skvorc, Neag, Ciupe - Raul Costin, Ceppelini, Kovacs - Viveiros (Calcan '69), Morar (Gravenberch '73), Lemnaru (Castillion '62). Antrenor: Adrian Falub

Cartonaşe galbene: Chanturia '49, Lopes '57, Larie '87 / Raul Costin '35, Kovacs '68


Meciul a fost arbitrat de Robert Dumitru, ajutat de asistenţii Vladimir Urzică şi George Neacşu, de asistenţii suplimentari Cristian Balaj şi Ovidiu Haţegan, arbitru de rezervă fiind desemnat Imre Bucsi.

Observatorii întâlnirii de la Cluj au fost Patriţiu Abrudan şi Aurel Ionescu.


În cealaltă semifinală se întâlnesc, joi, de la ora 21.30, Petrolul Ploieşti şi Steaua.

Partidele retur sunt programate la 1 şi 2 aprilie.