Sport

CFR Cluj îi bate obrazul LPF-ului

După ce Comisia de Recurs a FRF-ului a respins recursul prin care cerea recuperarea celor 24 de puncte pierdute la Comisia de Disciplină, reprezentanții clubului au postat un mesaj în care spun că LPF vrea să distrugă clubul.

„Liga Profesionistă de Fotbal a decis sa mențină suspendarea cu 24 de puncte a lui CFR Cluj!!! În ciuda faptului că CFR a prezentat actele de intrare in insolvență, comisia ligii a respins ca fiind „nefondat” recursul. Fiind cea mai mare suspendare din istoria fotbalului din Romania, e vădită intenția nesimțită de a ne distruge clubul, așa cum au făcut și cu alte echipe de tradiție!
Totodată, nesimțirea LPF, dornică să distrugă total fotbalul din România a decis să păstreze și interdicția de transferuri pentru CFR Cluj!
Clubul va face acum recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, unde speră să câștige împotriva decizilor naziste ale Ligii!
Rușine LPF pentru munca de distrugere a fotbalului românesc!”, a fost mesajul postat de reprezentanții clubului pe o pagină de socializare.

Ieri seară Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a respins recursul clubului CFR asta după ce FRF a decis depunctarea clubului cu 24 de puncte la doar o oră după ce clubul a primit decizia de insolvență.


Cu această decizie, CFR Cluj se află la începutul returului Ligii 1 pe ultimul loc în clasament, cu doar 10 puncte.

Pentru feroviari rămâne doar varianta unei contestaţii la TAS, care se poate face în 21 de zile.
Lista jucătorilor care au dus la depunctarea CFR-ului
Ionel Stana - 4 puncte
Laszlo Sepsi - 4 puncte
Vasile Maftei - 8 puncte
Claudiu Voiculeţ - 4 puncte
Ioan Hora - 4 puncte
CFR Cluj le datorează acestor jucători o sumă totală de peste 300 de mii de euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter