Sport

Vladzimir Krysevich revine la Cluj

Belarusul Vladzimir Krysevich revine la echipa de baschet CS „U” Cluj după ce a primit viza de lucru pentru spațiul UE.

Managerul echipei de baschet masculin Universitatea Cluj, Claudiu Trîncă, a spus, într-o emisiune televizată, că a reușit cu intervenții la consulatul Belarusului să obțină viza de lucru pentru jucătorul achiziționat la începutul acestui an. „Krysevich se întoarce vineri, l-am trimis în Belarus să-și facă viza fiindcă putea să aibă interdicție doi ani pentru Europa, și am găsit după vreo două zile de vorbit la consulat o soluție să se întoarcă cu viza”, a spus Claudiu Trîncă pentru TVR Cluj.

El a recunoscut că nu a reușit să mulțumească suporterii. „Din păcate nu le-am oferit ceea ce și-au dorit toți, rezultate și meciuri de calitate”, a spus Trîncă.


Vladzimir Krysevich a jucat ultima dată în Estonia. În ultimele trei luni a fost la o şcoală din Barcelona, unde se antrenează jucătorii fără angajamente.

Managerul echipei clujene declara, la conferința de presă în care a prezentat jucătorii, că speră să facă o structură de echipă bună pentru acest an, dar și pentru anul următor. „L-am adus pentru a acoperi poziţia 5, un post deficitar pentru noi. Sperăm ca prin aceste transferuri să facem o structură de echipă care să evolueze cât mai bine atât anul acesta, cât şi anul viitor”, spunea Trîncă.


Următorul meci pentru echipa de baschet masculină va avea loc sâmbătă, 21 februarie, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, unde va întâlni echipa de pe locul 10, CS Gaz Metan Mediaș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter