Sport

Schimbări în lotul echipei de rugby CS Universitatea Cluj pentru sezonul 2015

Lotul echipei de rugby CS Universitatea Prodvinalco Cluj-Napoca a suferit mai multe modificări în ultima perioadă, în perspectiva stagiunii competiționale 2015.

Au părăsit echipa jucătorii Silviu Vasiliu (plecat la CSM București), Kamin Sobota (la RCJ Farul Constanța) și Bogdan Ionescu, care s-a retras oficial din cariera de rugbyst.

Cea mai importantă achiziție este venirea lui Csaba Gal (CSM Știința Baia Mare), căpitanul selecționatei Lupii București.


La formația universitară, care și-a început pregătirile, au mai ajuns și Taniela Helfifi (Tonga), Levan Geribajvili (Georgia) și Vlad Toma (CS Știința Petroșani). Antrenorul Bogdan Cantor mai are în probe doi sârbi și juniori de la alte echipe, iar în iunie se va alătura lotului și Bogdan Bălan, care joacă în prima divizie în Franța, potrivit site-ului oficial al clubului ardelean.

Până la mijlocul lunii februarie se va definitiva lotul și va avea loc o conferință de presă pentru prezentarea obiectivelor în următorul sezon competițional.


Până la debutul Super Ligii CEC Bank, programat pe 28 martie, când studenții pregătiți de Cantor vor juca în deplasare la Dinamo, ''U'' Prodvinalco a stabilit trei meciuri amicale în compania formațiilor CSM Știința Baia Mare (8 martie), RCM Timișoara (15 martie) și CSM Știința Baia Mare (22 martie).

Ultimele Stiri
abonare newsletter