Sport

Simona Halep este cea mai elegantă jucătoare de la Australian Open

Jucătoarea română de tenis Simona Halep conduce într-o anchetă realizată de site-ul circuitului profesionist feminin (WTA) pentru desemnarea celor mai elegante sportive de la turneul Australian Open, primul de Mare Șlem al anului.

Simona Halep, pentru ținuta sa de culoare albastră folosită la Melbourne (maieu adizero și fustiță adidas), este pe prima poziție, cu 30,53 la sută din voturile exprimate. Pe locurile următoare sunt Maria Șarapova, cu 27,63, la sută și Serena Williams, cu 23,18 la sută. Mai sunt nominalizate Victoria Azarenka (Belarus), Petra Kvitova (Cehia), Caroline Woniacki (Danemarca), Venus Williams (SUA).

Primele două jucătoare de tenis ale lumii, americanca Serena Williams și rusoaica Maria Șarapova, vor disputa finala ediției 2015 a Openului Australiei, grație victoriilor înregistrate joi la Melbourne, în penultimul act al acestei competiții, dotată cu premii totale în valoare de 40 de milioane de dolari australieni. Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală, de rusoaica Ekaterina Makarova.

Ultimele Stiri
abonare newsletter