Sport

Cupa Mickey Mouse deschide la Florești calendarul competițional de karate

Federația Română de Karate W.K.C, în colaborare cu Clubul Sportiv Hayashi Activ Florești, deschid calendarul competițional al anului 2015, cu un eveniment de tradiție și un curs adresat arbitrilor.

La sfârșitul acestei săptămâni au loc două evenimete organizate de către Federația Română de Karate W.K.C în colaborare cu Clubul Sportiv Hayashi Activ Florești: Cursurile de perfecționare pentru arbitrii și a XII- a ediție a Cupei Mickey Mouse o competiție devenită deja tradiție la fiecare început de an. Cu acestă competiție se deschide calendarul competițional al anului 2015, un calendar plin de evenimente atât pe plan național cât și pe plan internațional.

Cursurile de Perfecționare al arbitrilor care activează sau care vor să își înceapă activitatea în acest domeniul vor începe Vineri 23.01.2014 de la orele 10:00 unde arbitri categoria B și C vor avea cursurile teoretice , iar arbitri A si cei Internaționali se vor reuni de la orele 16:00 petru cursurile teoretice.


Sâmbătă 24.01.2015 și duminică 25.01.2015 are loc Cupa Michey Mouse o competiție destinată copiilor până la vârsta de 14 ani și în speciali începătorilor care au categori separate de cei care practică karate-ul de mai mulți ani, venind spre încurajarea lor.

În paralel cu această competiției arbitri vor susține probele practice ale cursului de perfecționare precum și examenele pentru cei care vor să treacă la o categorie superioară.


Clubul Sportiv Samurai Turda va participa la ambele evenimente , la cursurile de perfecționare a arbitrilor va participica instructorul Cățănaș Paul care în prezent este arbitru „A”, iar la competiție clubul va deplasa un lot format în mare parte de începători pentru a reuși să îi angrenam și pe ei în sistemul competițional.

Ultimele Stiri
abonare newsletter