Sport

Volei: Clujencele și-au consolidat poziția a 12-a în clasament

Voleiul feminin clujean încheie anul cu o înfrângere și cu consolidarea poziției codașe în clasament.

În ultimul meci din acest an, fetele antrenate de Dănuț Ciontoș au fost învinse de echipa ACS Penicilina Iași, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (21-25, 20-25, 20-25).

CS „U” Cluj vine după un tur al sezonului în care a reușit doar două victorii, cu CSM Lugoj și CSM Satu Mare, și în care mai multe jucătoare au superit accidentări grave.


Antrenorul echipei CS Universitatea Cluj, Dănuț Ciontoș a declarat că spera să reușească o victorie dar că speră ca din returul sezonului să mai fie aduse câteva jucătoare pentru a le înlocui pe cele accidentate. „Din păcate ne-am consolidat locul 12. Dacă reușeam o victorie 3-0, 3-1 puteam să urcăm până pe locul 9 și ne mai scăpa de unele griji. Dar avem multe accidentări din păcate și nu am reușit cu fetele care erau rezerve să facem un lot cât mai competitit. Dar ăsta e sportul, sunt învinși și învingători. Sperăm ca pe viitor, din retur, să ne organizăm mai bine și să jucăm cu mai multă dorință. Din păcate o jucătoare din care este accidentată, este vorba de Carmen Grama, nu mai poate fi recuperată nici pentru retur. Suplinirea ei cu un centru ar fi binevenită deși ca să reîntregim lotul ne-ar trebui și încă un secund, avem probleme destul de grave și cu Ariton care a încercat dar din păcate operația mai veche la genunchi nu a lăsat-o să joace la capacitate maximă”, a declarat Dănuț Ciontoș.

Pentru clujence urmează o perioadă de vacanță, până pe 17 ianuarie când vor reveni în teren pentru returul Diviziei A1. Primul meci din 2015 se va disputa pe teren propriu și vor întâlni echipa de pe locul 4, CS Dinamo Romprest București.


Clasament Divizia A1 - feminin
1. CS Volei Alba-Blaj 28
2. CS Știința Bacău 27
3. CSM București 26
4. CS Dinamo Romprest București 23
5. CSM Târgoviște 23
6. CS „U” Medicina CSS Tîrgu Mureș 17
7. CSM Satu Mare 12
8. CSM Lugoj 10
9. ACS Penicilina Iași 9
10. SCM „U” Craiova 8
11. VC Unic LPS Piatra Neamț 6
12. CS „U” Cluj 6

Ultimele Stiri
abonare newsletter