Sport

Baschetul și voleiului clujean dispută ultimele meciuri din acest an

Baschetbaliştii cluburilor CS Universitatea Cluj și U-Banca Transilvania vor susţine în acest sfârşit de săptămână ultimele două meciuri din turul Ligii Naţionale de Baschet masculin.

În primul meci, elevii lui Carmin Popa vor întâlni formaţia U-Banca Transilvania, meciul contând pentru etapa a 12-a. Meciul va avea loc vineri, 19 decembrie, de la ora 18:30, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

În pauza mare a meciului, vor fi premiate din partea clubului sportivele Alexa Dascăl și Ana Iulia Dascăl, împreună cu antrenorul Adrian Suciu, toți membri ai Clubului Sportiv Universitatea, secția de natație. În al doilea meci, „studenții” vor primi vizita liderului la zi, formația CSU Asesoft Ploiești, într-un meci ce va conta pentru etapa a 13-a a Ligii Naționale. Confruntarea va avea loc duminică, 21 decembrie, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu începere de la ora 18:30.


Casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Horia Demian” va fi deschisă vineri de la ora 16:30 și se vor putea achiziționa bilete și pentru meciul de duminică. Prețul unui bilet este 10 lei, iar studenții și pensionarii vor beneficia de o reducere de 50%. Copiii până la 14 ani vor avea intrarea liberă.

Tot în acest weekend va avea loc și ultimul meci pentru voleibalistele clubului sportiv Universitatea Cluj. Fetele antrenate de Dănuț Ciontoș a vor întâlni, sâmbătă, de la ora 14:00, echipa ACS Penicilina Iași.

Ultimele Stiri
abonare newsletter