monitorulcj.ro Menu
Sport

Jo Jo Dan promite să-l facă KO pe Bizier

Boxerul român Jo Jo Dan este pregătit pentru meciul cu canadianul Kevin Bizier, care va avea loc, vineri, într-o gală profesionistă la Pepsi Colisee din Quebec.

Acest meci va stabili adversarul campionului mondial IBF la categoria welter, Kell Brook.

În conferința de presă organizată miercuri la Quebec, pugilistul român a declarat că se simte în formă și că abia așteaptă să îl învingă pe adversarul său. „Sunt mai bine pregătit decât am fost pentru primul meci”, a afirmat în presa canadiană Jo Jo Dan, care l-a învins pe Bizier în noiembrie 2013, la puncte. „Sunt în formă mai bună, atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Mă aștept să fie un meci mare și voi avea o prestație pe măsură pentru a câștiga”, a adăugat pugilistul pe numele său real Ionuț Dan Ion.


„Depinde de el (Bizier, n. red.) dacă acest meci va fi un război. Dacă va vrea să ne bubuim, o vom face. Dacă va vrea să boxăm, vom boxa. Totul depinde de strategia lui, eu sunt capabil să mă adaptez la orice”, a mai spus românul.

Jo Jo Dan (33 de victorii la profesioniști - 18 prin KO, două înfrângeri) a precizat că nu poate prevedea când sau cum se va încheia meciul programat pe durata a 12 reprize până nu va începe. „Sunt pregătit pentru meciul de vineri. Abia aștept să intru în ring și să demonstrez că pot câștiga din nou. Sunt nerăbdător să fac o impresie bună fanilor din Statele Unite”.


Pugilistul român i-a produs lui Bizier singura înfrângere din cariera profesionistă, care mai cuprinde 23 de victorii (16 prin KO). „A fost cel mai bun cantonament al meu de când am trecut la profesioniști. Mă bucur că am ajuns aici și simt că am făcut tot ce trebuie pentru a a ieși din ring victorios”, a afirmat la rândul său Bizier.

Canadianul a explicat și eșecul din primul meci cu Jo Jo Dan. „Ce ne-a omorât în primul meci a fost ținerea constantă a lui Jo Jo Dan. De fiecare dată când făceam ceva bun el se ținea de mine, iar apoi răspundea cu lovituri murdare care îl făceau să arate bine. Chiar și dacă aveam lovituri clare, el puncta prin lovituri murdare, în urma unor țineri. Aceasta a fost marea problemă și vom lua măsuri pentru ca arbitrul să nu mai permită acest lucru”.


Bizier s-a declarat și el pregătit pentru meci. „Sunt gata pentru orice, sunt gata de război. Am fost pregătit încă de la ultimul meci. Cu orice va veni, eu voi fi cu un pas înainte. Voi câștiga, vă promit, iar dacă va veni și KO-ul, cu atât mai bine”.

Principalul eveniment al galei va fi meciul dintre campionul mondial WBC la semigrea, Adonis 'Superman' Stevenson, și rusul Dmitri „The Hunter” Suhoțki, meci de 12 reprize.

Etichete: box jo jo dan ko