Sport

Reacţia lui Ogăraru după ce Universitatea Cluj a fost eliminată din Cupa Ligii

Universitatea Cluj a fost eliminată în faza sferturilor de finală a Cupei Ligii Adeplast după ce a dominat meciul cu Dinamo București dar nu a reușit să transforme nici o fază de poartă în cele 120 de minute.

Dinamo București s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Adeplast la fotbal, ieri seară, pe stadionul din Șoseaua „Ștefan cel Mare”, după ce a învins pe Universitatea Cluj la loviturile de departajare, cu scorul de 3-2 (0-0 după prelungiri).

Pentru Universitatea Cluj au punctat doar Ceppelini și Lorant Kovacs, în timp ce pentru  Dinamo București au transformat Cosmin Matei, Elton Figueiredo și Valentin Lazăr.


George Ogăraru, antrenorul echipei de fotbal Universitatea Cluj, a declarat după eliminarea din Cupei Ligii Adeplast, 2-3 cu Dinamo București, că este foarte dezamăgit de rezultat. „La penalty-uri câștigă echipa cea mai inspirată. Normal că suntem dezamăgiți pentru că am avut multe ocazii de a marca. Asta este, mergem mai departe. Îmi felicit echipa pentru joc și pentru modul în care a luptat. Noi mergem înainte. Am dominat jocul și în multe momente ale sale am crezut că vom câștiga. Ne doream să învingem, mai ales ca o înfruntăm pe Dinamo București. Era foarte bine să fim calificați în ambele semifinale ale celor două cupe. Trebuie să îl felicit pe Dolha, pentru că a făcut un meci excelent, după atâtea luni de absență. Cred ca a fost cel mai bun fotbalist de pe teren”, a spus George Ogăraru la Look TV.

Pentru aceast meci Universitatea Cluj va fi recompensată cu 25.000 de euro, în timp ce „câinii roșii” vor primi 50.000 de euro pentru calificarea în semifinale.


Finala competiției se va desfășura în data de 20 mai, pe Arena Națională.

Dinamo București - U Cluj 0-0, după prelungiri, 3-2 la loviturile de departajare; stadion „Dinamo” - București


Au executat în ordine: Pablo Ceppelini 0-1 (gol), Cosmin Matei 1-1 (gol), Raul Costin 1-1 (ratare - peste poartă), Elton 2-1 (gol), Sasa Stojanovic 2-1 (ratare), Ionuț Nedelcearu 2-1 (ratare), Dino Skvorc 2-1 (ratare - apără Traian Marc), Mansaly Boubacar 2-1 (ratare - apără Emilian Dolha), Lorant Kovacs 2-2 (gol), Valentin Lazăr 3-2 (gol)

Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova); arbitri asistenți: Mircea Orbuleț (București), Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).


Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) - CCA, Paul Mincu (București) - LPF.

Ultimele Stiri
abonare newsletter