Sport

Gest făcut din inima de către rugbyștii clujeni

În preajma sărbătorilor de iarnă rugbyștii clujeni au donat produse alimentare copiilor de la „Acoperământul Maicii Domnului”.

În urma campaniei de donare de sânge demarată miercuri, 3 decembrie, sportivii secției de rugby a Clubului Sportiv Universitatea Cluj au valorificat bonurile primite, iar ieri, produsele cumpărate de aceștia au fost donate copiilor de la Centrul de Servicii Sociale „Acoperământul Maicii Domnului”.

Antrenorul rugbyștilor a declarat că a un moment emoționant și că doresc și în continuare să se implice în astfel de campanii. „A fost foarte emoționant pentru noi și am decis împreună cu echipa să rămână un proiect din cadrul secției noastre, să ne implicăm cât mai mult pentru a ajuta copiii respectivi și pe viitor”, a declarat Bogdan Cantor, antrenorul rugbyștilor clujeni.


Acest centru oferă servicii de îngrijire, educative și de sănătate copiilor aflați în risc de abandon matern, cu vârsta între 0-2 ani, proveniți din familii marginalizați social, fără locuință, fără loc de muncă și consilierea și sprijinirea copiilor și părinților / aparținătorilor pentru a face față dificultăților psihosociale și materiale care afectează relațiile familiale, prevenind astfel separarea copilulul de familie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter