Sport

Ogăraru vrea să câștige pentru istoria clubului

George Ogăraru pleacă la București hotărât să învingă „câinii roșii” în ultima confruntare din acest an.

Antrenorul Universității Cluj a declarat, înainte de meciul de sâmbătă din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Ligii Adeplast unde va avea ca adversar echipa Dinamo București, că va întâlni o echipă „rănită în orgoliu” după meciul cu Astra Giurgiu unde au încasat șase goluri și au marcat doar unu. „Mergem la București pentru a ne continua șirul victoriilor și deși suntem conștienți că va fi un meci foarte greu, întâlnim un adversar rănit în orgoliu pentru că vin după acea usturătoare înfrângere, suntem siguri că nu va fi un meci ușor însă cu toate acestea am încredere în echipa mea și vrem să repetăm evoluția bună pe care am avut-o în ultimele meciuri”, a declarat George Ogăraru.

Tehnicianul „șepcilor roșii” a afirmat că își dorește victoria la București nu pentru banii pe care i-ar primi ci mai ales pentru istoria clubului clujean. „Ne dorim să mergem mai departe nu neapărat pentru bani ci pentru că avem șansa să mergem într-o altă semifinală ceea ce înseamnă mult pentru istoria acestui club”, a spus Ogăraru.


Meciul dintre formațiile Universitatea Cluj și Dinamo București, din cadrul Cupei Ligii, va avea loc sâmbătă, de l aora 20:00, și va fi transmis pe Look TV.

abonare newsletter