Sport

Un cunoscut pilot de raliuri se desparte de echipa din Cluj

Conducerea echipei Napoca Rally Academy a anunțat că începând cu finalul sezonului 2014, pilotul clujean Daniel Ungur nu mai face parte din această echipă, el alegând un alt program pentru sezonul 2015.

Pilot și instructor de defensive driving în cadrul echipei, Daniel Ungur se va implica în alte proiecte începand cu sezonul viitor.

Echipa de rally din Cluj se va concentra în sezonul viitor pe programele de defensive driving și pe competițiile în care sunt implicați juniorii echipei. „Vrem să-i mulțumim lui Danny Ungur pentru rolul pe care l-a jucat în cadrul echipei în ultimii ani. A fost alături de noi încă de la început și avem amintiri extraordinare împreună. Începând cu finalul acestui sezon NRA și Danny Ungur vor avea programe diferite și îi dorim mult succes în tot ceea ce va face de acum încolo. Pentru noi viitorul înseamnă acum juniorii echipei, programele de defensive driving și proiectele legate de siguranță rutieră și ne vom concetra mai mult pe acestea. Danny este, a fost și va rămâne unul dintre cei mai buni prieteni din România, dar în ultimul timp am avut viziuni diferite în ceea ce privește prioritățile NRA și am decis împreună că vom rămâne prieteni, dar profesional vom merge pe drumuri diferite”, a spus Marco Tempestini, liderul echipei Napoca Rally Academy.

Ultimele Stiri
abonare newsletter