Sport

Au încheiat anul cu o victorie

„Universitarele” au câștigat în ultimul meci de baschet din acest an, învingându-le cu scorul de 87-75 pe adversarele de la CSU Oradea.

Echipa feminină de baschet a primit ieri, 8 decembrie, vizita formației CSU Oradea, într-o partidă ce a contat pentru etapa a XV-a a Ligii Naționale, partidă încheiată cu scorul de 87 la 75 (21 – 16, 21 – 24, 24 – 22, 21 – 13) în favoarea elevelor antrenate de Florin Covaciu.

Principala marcatoare în ultimul meci al anului pentru formația universitară a fost americanca Amber Jones, care a marcat nu mai puțin de 29 de puncte, a avut 10 recuperări, cinci pase decisive și o intervenție. Ea a fost urmată de Cristina Gavrilă, autoare a 17 puncte, Kristina King și Annie Kassongo, ambele marcând câte 14 puncte.


Antrenorul clujencelor a declarat că speră ca anul viitor să fie unul mai bun decât acesta. „Felicit fetele pentru victorie și pentru faptul că au încheiat anul cu o victorie și sperăm ca anul viitor să fie unul mai bun pe toate planurile”, a declarat antrenorul CS „U”, Florin Covaciu.

„Alb-negrele” au terminat anul pe locul 11, cu 18 puncte, meciul următor fiind programat abia pe 7 ianurie 2015, în deplasare la CS Universitatea Alba Iulia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter